Vakoojaseikkailu

Vakoojaseikkailu on Mysteeri Experiencen kehittämä tiimipohjainen, tilassa tapahtuva useamman kymmenen hengen dekkaripeli.  Osallistujat jakautuvat 4-6 hengen ryhmiin, jotka leikkimielisesti ottavat mittaa toistensa älyistä. Pelin kesto on noin kaksi tuntia, ja sitä voidaan pelata missä tahansa tilassa ja tilanteessa, jossa vain voitte jakaantua pieniin ryhmiin. Pelin yhteydessä voi hyvin syödäkin, mutta aivan yhtä hyvin sitä voi pelata missä ja milloin vain.

Pelin tarinassa siirrytään vuoteen 1974. Eletään suurvaltasuhteiden lämpenevää aikaa, mutta murto Helsingissä uhkaa kiristää Pohjoismaiden suhteet äärimmilleen. Röyhkeä vakooja on varastanut huippusalaisia asiakirjoja, jotka saatetaan antaa vieraan vallan haltuun aivan pian. Pelaajat ovat poliisin etsiviä, joiden käsiin annetaan kenties koko Suomen tulevaisuus! Selvitättekö vakoojan henkilöllisyyden ajoissa? Entä kuka vetelee hänen naruistaan? Löydetäänkö varastetut asiakirjat ennen kuin on liian myöhäistä?

Vuosien varrella peli on toteutettu useille eri tiimeille, joiden koko on vaihdellut 20 – 100 pelaajan välillä. Per pelaaja hinta on vaihtelee 25€ – 30€ tapauksesta riippuen.