Tarina sytyttää henkiin!

Käsikirjoitukset peleihin ja kokemuksiin

Käsikirjoitukset tilauksesta

Moni tuote hyötyy käsikirjoituksesta sen eri muodoissa. Joskus tarvitaan juoni, joka kuljettaa miljöön läpi, kun taas joskus tuote tarvitsee oman tarinamaailman, joka tekee sen elävämmäksi ja tuo sen niin lähemmäs käyttäjäänsä. Pelin käsikirjoitus on yksi näistä tavoista. Mysteeri tuottaa tilauksesta eri tyylilajin ja tarpeen käsikirjoituksia niin murhamysteerinäytelmistä pelien narratiivisuunnitelmiin ja tuotetarinoihin. Mielenkiintoisten henkilöiden ja maailmojen lähettäminen mielenkiintoisen tilanteen ääreltä liikkeelle ovat lähellä sydäntämme. Monipuolisuutemme voi nähdä erilaisten rakentamiemme pakohuonepelien lisäksi myös niissä peliprojekteissa, joissa tekijämme ovat olleet mukana.

Onko sinulla jokin tuote, joka voisi hyötyä tarinasta? Tarvitsetko johonkin tiettyyn tilaisuuteen askelmerkkejä osallistujille? Onko mielessäsi vasta itävä idea, joka kaipaa nostamista aurinkoon muiden nähtäväksi? Anna meidän avata tarinoiden maailma teoksellesi tai tuotteellesi.

Mihin tarinaa tarvitaan?

Tarina ympäröivät meitä elämämme jokaisella osa-alueella. Ne saavat meidät ihastumaan, kiihtymään, rohkaistumaan, innostumaan. Usein emme edes huomaa, kuinka tarkoin luotu tarinaympäristö vetää meitä puoleensa ja saa meidät valitsemaan sen kehystämät tuotteet. Tarina saa meidät välittämään, sitoutumaan ja arvostamaan kokemusta – ja antamaan sille vastineeksi myös enemmän.

Tarinat ovat tärkeitä yrityksellesi, koska ne ovat tärkeitä asiakkaillesi.

Mitä siis enää odotat? Ota tarinasi haltuun.

Näin projekti etenee

1
February 2, 2014

Kartoitus

Käymme asiakkaan kanssa läpi, mihin tarkoitukseen käsikirjoitusta tarvitaan. Tutustumme myös käsikirjoituksen kohderyhmään, jos se ei ole entuudestaan meille tuttu. Luomme ensimmäiset ideamme ja teemme tarjouksen.

February 2, 2014
2
May 10, 2015

Suunnittelu

Tutustumme aihealueeseen tarkemmin ja ideoimme käsikirjoituksen rungon. Tässä vaiheessa pyydämme sen yleislinjasta palautetta asiakkaalta. Palautteen pohjalta kehitämme rungon toimivaksi.

May 10, 2015
3
June 21, 2016

Kirjoittaminen

Tilaajan annettua hyväksynnän rungolle, aloitamme kirjoittamisen pilkkomalla sen ”sprintteihin”. Käsikirjoitus kirjoitetaan rungon ympärille auki tiimin kesken sprintti kerrallaan.

June 21, 2016
4
June 21, 2016

Testaaminen

Testaamme käsikirjoitusta tilaajalla ja kohderyhmällä projektin eri vaiheissa, samalla iteroiden suunnitelmaa jatkuvasti. Testauksien päätyttyä hiomme käsikirjoituksen lopulliseen muotoon asiakkaalle toimittamista varten.

June 21, 2016
5
June 21, 2016

Koulutus

Koulutamme käsikirjoituksen ja sen käytön tarvittaessa sen parissa työskenteleville.

June 21, 2016

Tarinaan teidät johdattaa...

Ollaan yhteyksissä jo tänään!

Mikä palveluistamme kiinnostaa?