Tarina sytyttää pelisi henkiin!​

Pelin käsikirjoitus.

Käsikirjoitukset tilauksesta

Moni tuote hyötyy käsikirjoituksesta sen eri muodoissa. Joskus tarvitaan juoni, joka kuljettaa miljöön läpi, kun taas joskus tuote tarvitsee vain tarinan, joka tuo sen lähemmäs käyttäjäänsä. Pelin käsikirjoitus on yksi näistä tavoista. Mysteeri tuottaa tilauksesta eri tyylilajin ja tarpeen käsikirjoituksia niin murhamysteerinäytelmistä pelikäsikirjoituksiin ja tuotetarinoihin. Mielenkiintoisten henkilöiden tai asioiden kokoaminen mielenkiintoisen tilanteen äärelle ovat lähellä sydäntämme, ja monipuolisuutemme voi nähdä esimerkiksi erilaisten rakentamiemme pakohuonepelien monipuolisuudessa.

Onko sinulla jokin tuote, joka voisi hyötyä tarinasta? Tarvitsetko johonkin tiettyyn tilaisuuteen askelmerkkejä osallistujille. Onko mielessäsi vasta itävä idea, joka kaipaa nostamista aurinkoon muiden nähtäväksi? Anna meidän avata tarinoiden maailma asiakkaillesi.

Mihin tarinaa tarvitaan?

Tarina ympäröivät meitä elämämme jokaisella osa-alueella. Ne saavat meidät ihastumaan, kiihtymään, pelkäämään, innostumaan, joskus jopa huomaamattamme. Usein emme edes huomaa, kuinka tarkoin valittu tarinaympäristö vetää meitä puoleensa ja saa meidät valitsemaan tuotteet yhä uudelleen ja uudelleen. Tarina saa meidät välittämään, sitoutumaan ja arvostamaan kokemusta – ja antamaan sille vastineeksi myös enemmän. Tarinat ovat tärkeitä yrityksille, koska ne ovat tärkeitä asiakkaille. Mitä siis enää odotat? Aloita oma tarinasi.

Näin projekti etenee

1
February 2, 2014

Kartoitus

Käymme asiakkaan kanssa läpi, mihin tarkoitukseen käsikirjoitusta tarvitaan. Luomme ensimmäiset ideamme ja teemme tarjouksen.

February 2, 2014
2
May 10, 2015

Suunnittelu

Ideoimme käsikirjoituksen ja pyydämme sen yleislinjasta palautetta asiakkaalta. Palautteen pohjalta luomme käsikirjoituksen rungon.

May 10, 2015
3
June 21, 2016

Kirjoittaminen

Käsikirjoitus kirjoitetaan rungon päälle auki tiimin kesken.

June 21, 2016
4
June 21, 2016

Testaaminen

Jos kyseessä on pelin käsikirjoitus, testaamme sen pelaajien avustuksella. Tämän jälkeen hiomme käsikirjoituksen palautteiden pohjalta kuntoon.
June 21, 2016
5
June 21, 2016

Koulutus

Koulutamme käsikirjoituksen sitä käyttäville työntekijöille.
June 21, 2016

Tarinaan teidät johdattaa...

Ollaan yhteyksissä jo tänään!

Mikä palveluistamme kiinnostaa?