Tekijät

Upeat mielet mysteerien takana

Intohimolla pelien ja tarinoiden laatua kohtaan

Olemme joukko mysteerien syövereissä karaistuneita ihmisiä, joilla on vankka osaaminen niin murhien kehittämisestä, pelien suunnittelusta kuin loistavien pelaajakokemuksien luomisesta. Vaikka taustamme ovat erilaiset, meitä yhdistää rakkaus pelejä ja tarinoita kohtaan. Me tiedämme mistä itse pidämme, ja siksi tunnistamme ne osa-alueet, jotka tekevät pelistä hyvän kokemuksen pelaajalle. Kun tietää ja tuntee ne pelikokemukset mitä rakastaa, tarvitsee vain osata pilkkoa se osakokonaisuuksiin, niin hyvällä porukalla voi rakentaa upeita asioita.

Emmi Kärnä

Emmi on pelisuunnittelun, tuotteistamisen ja elämysmuotoilun vahva ammattilainen, joka suhtautuu intohimoisesti dynaamisiin, tarinallisiin pelikokemuksiin. Mysteerillä Emmin työtä on olla johtava pelisuunnittelija, tarinankertoja ja projektien tuottaja. Tosielämän pelien lisäksi Emmi suunnittelee kaikenlaisia muitakin pelejä, kirjoittaa fantasiaa ja haaveilee aikuisten leikkimisestä. Emmi on valmistunut Aalto Yliopiston New Media – Game Design and Production -linjalta taiteen maisteriksi ja tekee parhaillaan väitöskirjaa Aallon tietotekniikan laitokselle mysteereistä, pelien monitulkintaisuudesta ja monitulkintaisuuden suunnittelusta.

Emmi Kärnä - Designed by Mysteeri

Jussi Venäläinen

Jussi on Mysteerin tirehtööri, joka vastaa tarkalla tehokkuudellaan numeropuolen, isompien projektien ja raksojen rullaavuudesta. Lisäksi tämä pelillistävä veijari on Suomen johtava flow-tilan asiantuntija, joka kouluttaa ihmisiä pääsemään flow’hun työssä ja elämässä. Viime aikoina Jussin kaksoisolennon, Vessi Junalaisen, on saattanut puolestaan bongata viihteellistämässä typerää työntekoa.

Mikko Halkiranta

Kun jossain tarvitaan eläytymistä ja tunteiden tulkkia, voi Mikon kutsua paikalle! Tämä partaveitsen terävä mieli suoltaa kynästään tekstin kuin tekstin, höystettynä vieläpä erinomaisella yleistietoutta koskevalla huumorilla. Mikko on pelisuunnittelija ja vastuussa monista asiakasprojekteista, kuten vakoojaseikkailuista. Koulutukseltaan Mikko on historian kandidaatti Jyväskylän yliopistosta.

Mikko Honkonen

Mikko on kirjaimellisesti firman Ihmemies, joka hoitaa tilanteen kuin tilanteen. Tekniikka, piuhat, rakenteet, ongelmakohdat pelisuunnitelussa – mikään ei pidättele tätä miestä! Kaiken lisäksi Mikko taitaa asiakaspalvelun kiemurat ja tietää miten ihmiset saa viihtymään, vaikka sitten puhumalla nörttiä.

Ollaan yhteyksissä jo tänään!

Mikä palveluistamme kiinnostaa?