Tekijät

Upeat mielet mysteerien takana

Intohimolla pelien ja tarinoiden laatua kohtaan

Olemme joukko mysteerien syövereissä karaistuneita ihmisiä, joilla on vankka osaaminen niin murhien ratkonnasta, pelimaailmojen luomista kuin loistavia asiakaskokemuksia kohtaan. Vaikka taustamme ovat erilaiset, meitä yhdistää rakkaus pelejä ja tarinoita kohtaan. Me tiedämme mistä itse pidämme, ja siksi myös tiedämme, mikä on laadukasta. Kun taas tietää mitä rakastaa ja tietää mistä se koostuu, on mahdollisuus hyvällä porukalla rakentaa upeita asioita.

Emmi Kärnä

Emmi on ohjaamisen, tuottamisen, pelisuunnittelun ja asiakaspalvelun vahva ammattilainen, joka suhtautuu intohimoisesti narratiivirakenteisiin ja pelimekaanikoihin. Vapaa-ajalla Emmin voi löytää tanssimasta, satoi tai paistoi. Tosielämän pelien lisäksi Emmi suunnittelee kaikenlaisia muitakin pelejä, kirjoittaa fantasiaa ja haaveilee aikuisten leikkimisestä. Emmi suorittaa parhaillaan Aalto Yliopiston New Media – Game Design and Production maisteriaan.

Emmi Kärnä - Designed by Mysteeri

Jussi Venäläinen

Jussi on firman flow-mies ja tehokkuusammattilainen, joka varmistaa että numeropuoli toimii. Muuna aikana Jussin voi tuntea podcast-kentältä ja flow-videoistaan.

Elisa Borg

Kaipaako jokin asia keksimistä, rakentamista, virkkaamista, maalaamista tai piirtämistä? Nämä ja monet muutkin taidot löytyvät Elisamme kätevistä taskuista. Mahdottomatkin asiat alkavat tuntua mahdollisilta tämän moniosaajan läsnäollessa. Vapaa-aikanaan omistaa 8-jalkaisia lemmikkejä ja laulaa hyviä lauluja.

Mikko Honkonen

Mikko on kirjaimellisesti firman Ihmemies, joka hoitaa tilanteen kuin tilanteen. Tekniikka, piuhat, rakenteet, ongelmakohdat pelisuunnitelussa – mikään ei pidättele tätä miestä! Kaiken lisäksi Mikko taitaa asiakaspalvelun kiemurat ja tietää miten ihmiset saa viihtymään, vaikka sitten puhumalla nörttiä. Vapaa-ajallaan Mikon löytää lukuharrastuksen ja erilaisten pelien parista.

Mikko Halkiranta

Kun jossain tarvitaan eläytymistä ja tunteiden tulkkia, voi Mikon kutsua paikalle! Tämä partaveitsen terävä mieli suoltaa kynästään tekstin kuin tekstin, höystettynä vieläpä erinomaisella yleistietoutta koskevalla huumorilla. Vapaa-ajallaan Mikon löytää teatterin maailmasta, joko penkistä tai lavalta.

Asta Ålander

Astaa kuvaillessa kannattaa aloittaa ennemmin siitä mitä Asta ei osaa, ja se on varmaankin lentäminen. Tällä naisella löytyy taitoja niin moneen lähtöön (rakentaminen, askerteleminen ja tarinankertominen vain muutamina), että niiden listaamisessa loppuisi tila. Myös Asta rakastaa nörtteilyä vapaa-ajallaan.

Ollaan yhteyksissä jo tänään!

Mikä palveluistamme kiinnostaa?