Uusi jännittävä elämä tyhjälle huoneelle!

Joko aloitetaan?

Pakohuonepeli tilaustyönä

Pakohuonepelit olleet viime vuodet villin suosittuja ja nykyään niitä löytyykin Suomen joka kolkasta. Mekin olemme saaneet kehittyä niiden tekemisessä jo melkoisiksi konkareiksi, sillä olemme rakentaneet liki 20 pakohuonetta eri puolelle Suomea. Olemme rakentaneet mm. kokonaisen toimipisteen Lappeenrantaan ja kaksi peliä Keuruun Pappilaan. Rakentamiimme pakopeleihin pystyt tutustumaan parhaiten Mysteeri.com sivuston kautta.

 

Onko sinulla pakohuoneen rakentaminen mielessä? Onko käytössäsi tila, jonne uskoisit pakohuoneen olevan loistava lisä? Uskotko, että pakopeli voisi olla paras keino esitellä tuotteitasi eri tapahtumissa? Olisko pakopelit hyvä ratkaisu työpaikkasi/koulusi/asiakkaasi ryhmäyttämiseen? Vai olisiko se yksinkertaisesti todella hauskaa viihdettä?

 

Miksi pakohuoneen rakentaminen kannattaa?

Pakohuoneet ovat monipuolinen vapaa-ajanviettotapa, joka sopii hyvin monelle kohderyhmälle. Yritystiimit, perheet, ystäväporukat, senioriryhmät, polttariporukat, synttärijuhlat… Jos asiakaskuntaasi kuuluu mikä tahansa edellisistä, voi pakohuone olla sinulle juuri oikea ratkaisu. Pakohuone on erinomaista oheistarjontaa aktiviteetteihin erityisesti erilaisissa keskuksissa, missä ihmiset viettävät keskenään paljon aikaa ja etsivät erityisesti tekemistä, jossa keskenäisen kilpailun sijaan koetaan yhteisiä onnistumisen ja innnostumisen tunteita.

Pelit ovat myös loistava tapa tarjota aktivoivaa tekemistä erilaisissa tapahtumissa, joissa esimerkiksi tuotteita halutaan esitellä kävijöitä sitouttaen. Pakohuonepelit virittävät pelaajansa flow-tilaan ja auttavat irtoamaan arjesta erinomaisen tehokkaasti, mutta muodostavat fyysisen toimintansa vuoksi tehokkaampia muistijälkiä kuin pelkkä flyer käsilaukussa.

Minne pakopeliä ei
kannata rakentaa?

Miksi pakohuonepeli ei voisi olla ratkaisu Suomen jokaiselle yrittäjälle? Vaikka konsepti on näppärä, on pakopeli kestävänä tuotteena kaikkea muuta kuin neljä seinää ja lukkoja. Yllätyksenä tulee usein se, että pakohuoneeseen tarvitaan esimerkiksi erillinen valvomoksi sopiva tila. Pelihuone taas on poissa käytöstä kaikkina muina aikoina kun sitä ei pelata. Pelien pyörittämistä helpottaa myös huomattavasti, jos useampaan eri pelihuoneeseen on omat sisäänkäyntinsä samasta tilasta. Yksi pakopelialan lainalaisuuksia on myös se, että pelit ovat kertakäyttötuotteita: kun yhden huoneen on pelannut, ei se toimi enää samalla pelaajalla uudelleen.

Jos kuitenkin nämä pointit eivät haittaa sinua ja olet jumissa tilan kanssa, joka tuottaa tyhjillään enemmän murhetta kuin iloa, ota meihin yhteyttä! Katsotaanko onko tila lukitsemista vai aivan jotain muuta pelillistämistä varten.

Näin projekti etenee

1
February 2, 2014

Kartoitus

Tutustumme käytettävissä olevaan tilaan ja asiakkaan toiveisiin. Heitämme ilmaan ensimmäiset ideamme ja luomme tarjouksen.

February 2, 2014
2
May 10, 2015

Suunnittelu

Tiimimme suunnittelee pelin sisällön, ulkonäön ja tarinan tilan ja tilaajan huomioonottaen.

May 10, 2015
3
June 21, 2016

Rakennus

Rakennustiimi toteuttaa suunnittelutiimin pelisuunnitelman pelin tulevassa sijainnissa.

June 21, 2016
4
June 21, 2016

Testaus

Testaamme pelit toimintakuntoon testipelaajien avustuksella ja parannamme pelien käyttäjäystävällisyyttä.
June 21, 2016
5
June 21, 2016

Tuki

Pakopeli on jatkuvasti itseään kehittävä tuote, joka paranee pelatessa. Tarjoamme jatkuvan tuen pelin jatkokehittämiseen.
June 21, 2016

Tehtäväratojen takana

Ollaan yhteyksissä jo tänään!

Mikä palveluistamme kiinnostaa?