Linnanmäen Mysteeripeli

Linnanmäen mysteeripelin suunnittelussa lähtökohtana oli suunnitella yritystuote, jossa 15-150 henkeä pystyisivät pakohuonepelimäisten elementtien avulla seikkailemaan Linnanmäen alueella. Tuote kehitettiin niin, että se valmistuttuaan oli heti Linnanmäen henkilökunnan itsensä pyöritettävissä. Pelin aikana pelaajat jakautuvat pienemmiksi, 3-6 hengen tiimeiksi, jotka saavat avattavakseen mystisen arkun. Selvitettyään oman osansa tiimit kokoontuvat lopussa yhteen, ratkoen vielä viimeisen tehtävän yhdessä ja ehkä pelastaen Linnanmäen ajoissa tuholta…

”Mysteeri tuotti yhteistyössä Linnanmäelle 15-150 hengen jatkuvassa käytössä olevan Mysteeripelin yritysmyynnin käyttöön. Projekti oli ainutlaatuinen, sillä tämän mittakaavan jatkuvassa käytössä olevia ulkoilmapelejä ei ole tietojemme mukaan vieläkään muualla Pohjoismaissa, eikä ehkä edes Euroopassa.

Mysteeri rakensi Linnanmäen arvoja tukevan tuotteen tarkan taustatyön pohjalta suurella innolla, tarkkuudella ja poikkeuksellisella visiolla. Suurin palkinto meille on, kun saamme asiakkaan lähtemään Linnanmäeltä iloisempana kuin saapuessaan – siinä mysteeripeli on todellakin onnistunut.”

Rilla Engblom
Markkinointiviestintäjohtaja
Lastenpäivän Säätiö Sr / Linnanmäki