Mysteeri on katettu

Joko aloitetaan?

Tarjoa asiakkaillesi uudenlainen ruokailukokemus

Mysteeri-illallinen tarjoaa ravintoloille helpon tavan tuoda tarinallinen ja jännittävä elementti osaksi illallista.

Mysteeri-illallisilla yhdistyvät teidän loihtima makuelämys ja meidän tuottama kutkuttava mysteeripeli.

Tarina ja peli on tehty ravintolalle helpoksi, eikä se vaadi henkilökunnaltanne suurta panostusta.

Asiakkaat ohjaavat itse pelinsä ja ravintolan vastuulla on sopivan ajankohdan löytäminen ja pelimateriaalien asettaminen paikalleen.

 

Miksi illalliset ravintolaasi?

Helppoa ohjelmaa

Mysteeri-illalliset eivät vaadi henkilökunnaltasi aktiivista osallistumista.

 

Asiakkaat viihtyvät pitkään

Illallinen saa ajan lentämään ja asiakkaasi viihtyvät luonasi pitkään.

 

Syvälllinen kokemus

Uskomme, että mysteeri ja teidän ruokanne osuvat saumattomasti yhteen ja tuottavat kokemuksen, joka on suurempi kuin palojen summa.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

"Vieraamme ovat nauttineet Mysteeri-illallisista erittäin paljon. Myös henkilökunnalle tälläinen illallinen on tuonut kivaa extraa työpäivään, on ihanaa kun vieraamme ovat jo sisääntullessaan ihan pelissä mukana 🙂 Itse ravintolalta pelin pyörittäminen ei vaadi hirveästi vaivaa. Pelin valmistelussa alussa menee hieman kauemmin, mutta kun pelejä on ollut jo monia, niin valmistelutkin sujuvat nopeasti. Ehdottomasti tärkeää oli päästä itse ensin pelaamaan peli läpi, jotta tiedät mitä myyt vieraillesi. Tämä järjestyi ennenkuin ehdimme edes asiasta kysyä. Suosittelen Mysteeri-illallista erittäin lämpimästi muillekkin ravintoille. Olemme saaneet pelkästään positiivista palautetta illallisesta 🙂"

Niina Huttunen, ravintolapäällikkö, Isä Camillo Tweet

Miten Mysteeri-illalliset toimivat?

Myymme illallisten lisenssiä ravintoloille. Ensin järjestämme ravintolan väelle koulutuspelin, jotta henkilökunnalla on hyvä tuntuma itse illalliskokemuksesta. Tämän jälkeen pystytämme ravintolalle oman ilmoittautumissysteemin ja tarjoamme pakettina valmiit materiaalit illallisten vetämiseen. Tarjoamme myös digitaalista markkinointimateriaalia.
 
Kun illallisten ”infra” on pystytetty, ravintolan asiakkaat voivat varata illalliset 8-12 hengen porukalla. Pelaajat tiedustelevat sopivaa aikaa sähköpostitse, jonka jälkeen ravintola hoitaa peliin liittyvän viestinnän nettipalvelun kautta, josta pystyy lähettämään pelaajien roolitiedot valmiina paketteina.

Usein kysytyt kysymykset

Tarina

Eletään vuotta 1984. On kasinotalouden kuumin kesä. Suomi vaurastuu ja modernisoituu kovaa vauhtia. Eräänä loppukesän päivänä saat kutsun saapua illallisille. Illan isäntänä on itse Gustaf Nordfors, erään Suomen suurimman lääkeyhtiön Arctos Oy:n pääjohtaja. Päätät tietenkin osallistua, tiedossa on varmasti ikimuistoinen ilta. Vaan mikä on illan lopputulos ja Patruunan tilinpäätös?

Mitä pelissä tehdään?

Pelissä jokainen osallistuja saa pelattavakseen roolin, jonka
näkökulmaan eläydytään illan tapahtumiin. Tavoitteena on pyrkiä
selvittämään mitä on tapahtunut: Jotta totuus paljastuu, sinun tulee
keskustella muiden kanssa, kuunnella tarkasti ja pohtia miten kaikki
asettuu paikoilleen…

Peli on parhaimmillaan kun siihen uskaltaa heittäytyä, mutta näytelmä se
ei ole. Vaikka et kokisi eläytymistä omaksi jutuksesi, saatat illan
aikana havaita tekeväsi sitä jopa huomaamattasi. Anna hahmollesi
mahdollisuus, sillä niin saat pelistä kaikista eniten irti!

Soveltuuko peli lapsille?

Peli sisältää aiheita ja keskusteluja, jotka eivät sovellu lapsille.
Mysteeri-illallista ei tämän takia suositella alle 18-vuotiaille.

Peli on toistaiseksi pelattavissa ainoastaan suomeksi.

Saatte pelata pelin täysin itse, oman ryhmänne kesken. Ravintolahenkilökunta käy paikalla illalistoimissa, mutta he eivät ole mukana pelissä tai tiedä sen sisällöstä enempää.

Peli vaatii tällä hetkellä vähintään kahdeksan henkilöä toimiakseen. Sukupuoliroolit voivat mennä sekaisin, mutta jokainen kahdeksasta roolista on täytettävä. Mikäli teitä on enemmän kuin kahdeksan jotkut pelaajista ovat poliiseja. Pelaajien maksimimäärä taas on 12. Sivustakatsojia voi toki tulla paikalle, mikäli ravintola sen sallii, mutta emme voi taata heille kokonaista pelielämystä.

Maksu suoritetaan kokonaisuudessaan paikan päällä ravintolassa illallisen jälkeen. Hinta voidaan maksaa joko kokonaisena tai erikseen henkilöhintoina.

Peli kestää maksimissaan 3 ja puoli tuntia.

Peli tarvitsee vähintään 8 pelaajaa toimiakseen. Mikäli peruuttajalla on poliisin rooli, ei rooleja tarvitse säätää. Mutta muutoin kahdeksan nimettyä roolia on täytettävä. Koko peli on mahdollista peruuttaa 7 vuorokautta etukäteen suoraan ravintolalle.

Illallisten takana

Ollaan yhteyksissä jo tänään!

Mikä palveluistamme kiinnostaa?